UPDATE | Dader die in Pattaya een kogelregen op een man afvuurde, geeft zich over en bekent zijn misdaad

PATTAYA:- Een Thaise man die tientallen kogels op een auto afvuurde, waarin een man zat te wachten op zijn vriendin, heeft zich overgegeven op het politiebureau van Banglamung. Hij bekende aanvankelijk de misdaad en beweerde dat hij ruzie met de man.

LEES HIER> https://ollekebolleke.info/man-ontsnapt-ternauwernood-aan-een-kogelregen-terwijl-hij-in-de-auto-op-zijn-vriendin-in-pattaya-wacht/

De hoofdcommissaris van politie Banglamung, kolonel Navin Sinthurat, heeft een update gegeven over een schutter die op 3 juli zijn geweer leegschoot op khun Teerapan Mulma terwijl hij in zijn auto zat.

Volgens de kolonel heeft de verdachte zich op 5 juli net aangegeven op het politiebureau van Banglamung. Het zou gaan om de 38-jarige khun Kwanchai Paisanthanawat, alias “Pui Pattaya”. De politie ging hem vervolgens met hem naar zijn woning om zijn lange Hatsan-jachtgeweer in beslag te nemen, een vuurwapen dat was geregistreerd, zo vertelde de politie.

Pui gaf aanvankelijk toe aan de misdaad en beweerde dat hij zich had verstrikt in het slachtoffer en zijn vriendin terwijl het slachtoffer zijn vriendin probeerde te dwingen een feestje te verlaten. Hij probeerde hen uit elkaar te halen en kreeg helaas een verbale ruzie met het slachtoffer, waardoor hij woedend werd, wat het slachtoffer bijna het leven kostte.

De verdachte werd beschuldigd van bedreiging, het hebben van een vuurwapen in het openbaar zonder vergunning en het dragen van een vuurwapen in het openbaar. Uiteindelijk werd hij echter op borgtocht van 100,000 baht vrijgelaten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: photostock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!