Disclaimer

Disclaimer
Olleke Bolleke stelt het op prijs dat u deze website bezoekt. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. De teksten op en de inhoud van deze website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als advies van welke aard dan ook.

Aansprakelijkheid
Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Olleke Bolleke behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Olleke Bolleke sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:
– het gebruik van deze website;
– het gebruik van informatie van deze website.

Opmerkingen, commentaren, reacties of anderszins van bezoekers die in strijd zijn met de Thaise wet worden direct na constatering verwijderd.

Auteursrecht
Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van Olleke Bolleke of de eventuele opdrachtgever van de tekstproductie.

Externe links
Deze site bevat links naar externe websites. Olleke Bolleke is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen. Olleke Bolleke hanteert de Creative Commons License. U mag gerust onze artikelen overnemen, als u een linkje naar Olleke plaatst. Doet Olleke Bolleke andersom ook.

Onjuistheden
Olleke Bolleke stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering en vragen over onze dienstverlening worden doorgegeven via het contact formulier. Daarvoor bij voorbaat hartelijke dank!

Gebruik
Het bovenstaande is van toepassing op de gehele website www.ollekebolleke.info. Door deze website aan te roepen en te raadplegen/gebruiken stemt u toe met deze disclaimer.