Dochter van de Thaise koning Vajiralongkorn krijgt uitgebreide aandacht met haar geweldige ’design creatie ’ van 5.600 euro

PARIJS:- Prinses Sirivannavari Nariratana (35), dochter van de Thaise koning Rama X (69), gaat er tijdens de modeweek in Parijs waarschijnlijk met alle aandacht vandoor. 

De Thaise prinses woonde er de modeshow bij van luxelabel Schiaparelli en verscheen in een peperdure zwarte jurk met gouden ‘tepelnoppen’

Dat de Thaise koning Maha Vajiralongkorn er zelf óók een excentrieke kledingstijl op nahoudt, hoef ik u natuurlijk niet te vertellen.

In de zomer van 2016 haalde hij wereldwijd de kranten toen hij in excentrieke kleding op het vliegveld van München werd gefotografeerd, iets wat toen heel wat wenkbrauwen deed fronsen. 

Maar nu is het dus zijn dochter die de aandacht opeist met haar outfit…

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: WireImage
Content: Redactie HLN.be 
Bron: HLN.be 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!