Man ontsnapt ternauwernood aan een kogelregen terwijl hij in de auto op zijn vriendin in Pattaya wacht 

PATTAYA:- Een Thaise man ontsnapte ternauwernood aan tientallen kogels terwijl hij bij zijn auto wachtte om zijn vriendin op te halen. Volgens de hoofdcommissaris van politie Banglamung lag de oorzaak van deze aanslag mogelijk voort uit een persoonlijk geschil.

Khun Teerapan Mulma, de 34-jarige eigenaar van de auto , onthulde zijn bijna-doodervaring aan lokale media dat een onbekend aantal verdachten meerdere schoten op zijn witte Toyota Yaris sedan afvuurde. Hij ontsnapte op wonderbaarlijke wijze aan alle kogels, terwijl zijn auto in gatenkaas veranderd was.

Hij had afgesproken om zijn vriendin op te halen, echter zij was met een groep vrienden één borrel aan het drinken. Toen hij aan haar vroeg om mee te komen, weigerde zij dit en er ontstond een scheldpartij, want zij wilde door feesten. Voor Khun Teerapan zat er niets anders op dan huiswaarts te keren

Khun Teerapan belde zijn vriendin om middernacht opnieuw en vroeg haar naar huis te gaan, maar ze weigerde nog steeds. Hij zei ook dat hij via de telefoon een aantal onbekende mannen te spreken kreeg met wij hij óók ruzie kreeg. Na enige tijd stonden deze mannen aan zijn deur en wilde hem een lesje leren, waarom Teerapan één mes pakte om hen weg te jagen.

Khun Teerapan reed later met zijn auto weer naar het werk van zijn vriendin om haar op te halen, plots stopte er een auto op de parkeerplaats waaruit één kogelregen op zijn auto werd afgevuurd.

Teerapan zei dat hij veel geluk had dat hij zijn auto op tijd kon verlaten en het bos in kon rennen, waarbij hij alle kogels ontweek. De verdachten reden vervolgens weg toen ze met hun klusje klaar waren.

De politiechef van Banglamung, Navin Sinthurat, stelde vast dat de kogelgaten in de sedan van het slachtoffer van jachtgeweren waren. Aanvankelijk zou hij camerabeelden gaan bekijken om de verdachte/verdachten zo snel mogelijk vast te leggen om het slachtoffer te bewaken, dat nog steeds bang was voor de mogelijke terugkeer van de verdachte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!