Het voor de oostkust van Thailand gelegen eiland Koh Samet gaat 14 dagen op slot

~VAART ACHTER IETS ZETTEN~
(iets snel (doen) uitvoeren)

RAYONG:- Het provinciale bestuur van Rayong heeft besloten om Koh Samet met onmiddellijke ingang voor de duur van 14 dagen af te sluiten, dit nadat tien mensen op het eiland met Covid19 virus waren geraakt.

Volgens de gouverneur Channa Lamsaeng zijn tien dorpelingen en toeristen op Koh Samet ziek geworden. Als reactie hierop besloot de administratie om alle hotels en bungalows op het eiland 14 dagen te sluiten.

Toeristen die accommodatie op het eiland hebben gereserveerd, kunnen hun bezoeken voor onbepaalde tijd uitstellen of een volledige terugbetaling aanvragen. Ook werd de toeristen gevraagd om bij vertrek alleen Nadan Pier op Koh Samet te gebruiken.

De lokale bevolking kan zoals gewoonlijk tussen het eiland en het vasteland reizen, op voorwaarde dat ze de ziektebestrijdingsmaatregelen strikt volgen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke In Thailand
Bron: timeout.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!