Alle beslissingen omtrent de Covid19 pandemie in Thailand worden door premier Prayut genomen

~VAN ALLE MARKTEN THUIS ZIJN~
(Veel kunnen en handig zijn of veel weten)

BANGKOK:- Het regeringskabinet heeft gisteren, dinsdag 27 april, premier Prayut Chan-o-cha aangesteld als enige verantwoordelijke voor het aanpakken van de Covid-19 pandemie.

Dat betekent dat bevoegdheden die ministers hebben inzake de Covid19 verspreiding tijdelijk overgedragen aan de premier.

Volgens het kabinet moet de machtsconcentratie bij de minister-president zorgen voor een efficiënte aanpak van de pandemie.

Alle belangrijke aspecten die verband houden met het voorkomen van de verspreiding van het virus en de behandeling vgeïnfecteerden, inclusief de aanschaf en distributie van vaccins en antivirale middelen, het beheer van ziekenhuisbedden, vaccinaties en het opleggen van beperkingen om de ziekte te beheersen, vallen onder de uitsluitende beslissing van de premier.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Thai PBS World
Content: Olleke Bolleke In Thailand
Bron: Thai PBS World

2 gedachten aan “Alle beslissingen omtrent de Covid19 pandemie in Thailand worden door premier Prayut genomen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!