Gezondheidsdienst Thailand waarschuwt tegen het snuiven van je eigen urine, het geneest niet sinusitis

THAILAND:- In een ongekende verklaring heeft de Thaise gezondheidsdienst het publiek gewaarschuwd dat het opsnuiven van uw eigen urine sinusitis niet zal genezen.

Het spreekt voor zich – zou u denken – dat het wassen van je sinussen met plas Covid19 (welke variant dan ook) of verkoudheid niet zal genezen.  Hoewel het voor uw seksleven véél kan betekenen, zoals een bekende Nederlandse zangeres ervaren heeft.

Urine is chemisch een zeer complexe stof.  
En die van iedereen is een beetje anders dan die van iedereen.  Hoewel een snuifje pis veel elegant benoemde substanties bevat, zoals bv. creatinine, is het bepalen van de exacte samenstelling is zowel moeilijk als duur.  De samenstelling verandert naargelang geslacht, leeftijd, ras, voedselinname, aanwezigheid van medicatie en lichaamsbeweging.

Eén ding weet de gezondheidsdienst van Thailand echter zeker: er is geen huidig ​​of geloofwaardig medisch bewijs om de bewering te ondersteunen dat het inschenken van je neus je hoofdpijn zal genezen.

In verdere onthullingen ging de gezondheidsdienst zelfs zo ver om te beweren dat de procedure zelfs schadelijk zou kunnen zijn!  Degenen die ziek worden, moeten een gekwalificeerde arts raadplegen, maar waarschijnlijk dan géén uroloog.

De 41-jarige yogameester Sam Cohen, uit Islington, Noord-Londen, beweert echter dat hij al bijna 20 jaar niet verkouden is geweest omdat hij zijn neusgaten vult met zijn eigen plas elke keer als hij naar het toilet gaat.

De yogameester met speciale behoeften beweert dat het wonderen doet voor zijn seksleven en dat het hem van elke ziekte geneest.  Cohen, een veganist, drinkt elke dag zijn eigen wee – die hij Auryn noemt, het Keltische woord voor goud – en hij heeft zelfs zijn eigen speciale mok bij zich.

De Thaise gezondheidsdienst vraagt het publiek om geen berichten op sociale media te delen waarin wordt beweerd dat het druppelen van urine in de neus sinusitis zal genezen, en beschrijft het als nepnieuws.

Leden van het publiek kunnen nauwkeurige medische informatie krijgen van de Medical Services Department door in te loggen op de website van de afdeling op www.dms.go.th of door te bellen naar 02-590-6000.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!