Zwangere vrouw in de trein bij Hua Hin gearresteerd met 48.480 methamfetaminepillen in haar bezit

HUA HIN:- De politie heeft eerder deze week een zwangere vrouw op het treinstation van Hua Hin aangehouden nadat ze naar verluidt in het bezit was van een tas met 48.480 methamfetaminepillen daarin.

Volgens de politie hadden de pillen een geschatte straatwaarde van 5 miljoen baht. 

De 26-jarige vrouw uit Udon Thani vertelde de politie dat ze vijf maanden zwanger was. Ze zei dat ze was betaald om de drugs naar een adres in Surat Thani te vervoeren. De vrouw zei dat ze het geld nodig had om prenatale zorg te betalen en de kosten van de geboorte van haar kind te dekken.

De vrouw vertelde dat haar vriend momenteel in de gevangenis zit voor drugsdelicten. De vrouw werd naar het politiebureau van Hua Hin gebracht en formeel beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-drug.

Ondertussen kondigde de politie van Hua Hin zondag ook de arrestatie aan van een 45-jarige lokale man die in het bezit was van 5 methamfetaminetabletten.

De man, die in Thap Thai woont, werd door agenten aangehouden nadat hij om 12.20 uur buiten werd aangetroffen – in strijd met de avondklok. Volgens de politie had de man de pillen in zijn schoen verstopt.

Hij werd gearresteerd en beschuldigd van illegaal bezit van een categorie 1-drug, het besturen van een auto in het bezit van een categorie 1-drug en het overtreden van artikel 9 van het Koninklijk Besluit betreffende de avondklok.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Huahintoday
Content: Olleke Bolleke in Zuidwest Thailand
Bron: Hua Hin Today

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!