Reizigers die met Oud en Nieuw met langeafstandsbussen gaan reizen zal gevraagd worden om een ​​ATK-test te doen

PATTAYA:- Bent u van plan om tijdens de nieuwjaarsvakantie met de bus door het land te rijden, dan moet u er rekening mee houden dat u mogelijk een ATK-test moet afleggen.

Het door de staat gerunde transportbedrijf is in gesprek met zowel het ministerie van Volksgezondheid als het ministerie van Transport over preventiemaatregelen tegen het Covid19 virus tijdens de eindejaarsvakantie, aldus de directeur-generaal van de afdeling Ziektebestrijding Opas Karnkawinpong.

Dr. Opas zegt dat passagiers die meer dan vier uur met het openbaar vervoer reizen, wordt aangeraden om een ​​snelle antigeentest te laten zien, terwijl het personeel zowel een vaccincertificaat als negatieve ATK-resultaten moet hebben.  De afgelopen maanden hebben ook enkele busconducteurs van het Vervoerbedrijf om een ​​vaccinatiebewijs gevraagd.

Voor binnenlandse vluchten zullen luchtvaartmaatschappijen om een ​​vaccinatiebewijs vragen en sommige zullen niet-gevaccineerde personen toestaan ​​te vliegen als ze een negatief resultaat vertonen van een RT-PCR-test die binnen 72 uur voor vertrek is genomen.  

De Staatsspoorwegen van Thailand heeft geen recente aankondigingen gedaan of een testresultaat of een vaccinatiebewijs nodig is om te reizen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Workpointoday

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!