De Italiaanse tenor Andrea Bocelli heeft zijn optreden tijdens het Phuket Countdown aftelfeest bevestigd

PHUKET:- Na de verwarring over de vraag of de in Thailand geboren ster van Blackpink heeft bevestigd dat zij zal optreden, zeggen Thaise functionarissen nu dat – zeker – de beroemde Italiaanse tenor, Andrea Bocelli, zal optreden tijdens het aftellen van het nieuwe jaar in Phuket in het Saphan Hin park.

Met geld van de Tourism Authority of Thailand en de particuliere sector zal een 63-jarige multi-instrumentalist de leidende artiest van het evenement zijn, gevolgd door beroemde lokale artiesten uit de jaren negentig die ook zullen optreden tijdens het evenement, volgens de minister van Toerisme en Sport, Khun Phiphat Ratchakitprakarn.

De minister vervolgde dat TAT ook aftelactiviteiten plant in Chiang Mai, Nakhon Ratchasima en Rayong, afgezien van Phuket, met een budget van ongeveer 150 miljoen baht nadat het Center for Covid-19 Situation Administration toestond dat de aftelfestiviteiten voor het nieuwe jaar plaatsvonden.

Deelnemers moeten een negatief Covid-19-testresultaat overleggen en bewijzen dat ze volledig zijn gevaccineerd voordat ze de evenemnetterreinen betreden, met een negatieve test van een antigeentestkit die niet ouder is dan 72 uur.

Khun Phiphat zei dat het ministerie bereid is deze week een nieuwe fase van de hotelsubsidieregeling “We Travel Together” aan het kabinet voor te leggen, inclusief minimaal 2 miljoen kamernachten.  Hij zei ook dat de “Tour Teaw Thai”-regeling zou worden verlengd tot eind april.

Gezien de lauwe reactie op de reissubsidie ​​van lokale toeristen, zei Phiphat dat de National Economic and Social Development Council de mogelijkheid zal overwegen om het overgebleven budget aan de regering terug te geven en in plaats daarvan aanvullende steun zal zoeken voor het meer populaire “We Travel Together” -plan.

Volgens Phiphat zou het project, als een dergelijke financiële toewijzing haalbaar is, kunnen zorgen voor 3 miljoen kamernachten voor lokale toeristen.  Afgelopen maandag werd de derde fase van het “We Travel Together”-plan afgesloten met 636.918 lokale reizigers die gebruik maakten van privileges in 4.321 hotels in het hele land, goed voor een totaal van 7 miljard baht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Bangkok Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!