Home Algemeen PERSBERICHT

PERSBERICHT

0
PERSBERICHT

PATTAYA:- Inmiddels hebben vele luisteraars de weg al gevonden naar het nieuwe online radiostation Olleke Bolleke Radio.

De afgelopen maanden is er op internationaal niveau hard gewerkt om dit unieke radiostation te lanceren. Een team van enthousiaste mensen zet zich dagelijks in om de luisteraars te voorzien van goede muziek en interessante informatie vanuit Thailand en dit allemaal in het Nederlands, dat is uniek voor een radiostation die zijn basis heeft in het bruisende Pattaya.

Op het hele uur brengt Olleke Bolleke Radio het wereldnieuws en op het halve uur nieuwsberichten uit heel Thailand. Deze nieuwsberichten komen rechtstreeks van de Olleke Bolleke nieuwsredactie en eigen nieuwslezers uit Nederland en België brengen deze ten gehore.

De luistercijfers liegen er niet om, tijdens de testuitzendingen wisten ruim 25.000 luisteraars uit maar liefst 60 landen de weg naar Olleke Bolleke Radio te vinden via de meest bekende streaming apps, de website www.ollekebolleke.info, internetradio’s en autoradio’s/multi-mediasystemen voorzien van Android en iOS.

Dit nieuwe unieke radiostation brengt een gevarieerd aanbod van radioprogramma’s ten gehore. Deze programma’s worden gepresenteerd door Nederlandse en Belgische radiopresentatoren die hun sporen de afgelopen tientallen jaren al ruimschoots hebben verdiend in het Nederlandse en Belgische radiolandschap. Naar verwachting zal het aantal gepresenteerde programma’s in de nabije toekomst worden uitgebreid.

Olleke Bolleke Radio staat bij diverse horeca gelegenheden al standaard aan voor de klanten om hen te plezieren, maar ook op kantoor, op de werkvloer tijdens een werkdag of nachtdienst.

Olleke Bolleke Radio is er 24 uur per dag / 7 dagen per week en is wereldwijd te beluisteren.

 – Radio Garden – RadioFM app – Streema / Simple app – Radiobox app – MediaU-