Op Interpol’s rode lijst vermeld Estse drugsdealer na vier jaar ondergedoken in Pattaya te zijn, uiteindelijk gearresteerd 

PATTAYA:- Volgens immigratiedienst van Chonburi is een vermeende Estse drugsdealer die op de rode lijst van Interpol vermeld stond in Pattaya gearresteerd, de man zou vier jaar in deze kustplaats ondergedoken zijn geweest.

Kolonel Thanawat Poonsawat, hoofdcommissaris van het immigratiedienst Chonburi, en andere relevante agenten arresteerden Mr. Janno Ojaste, een 39-jarige Estse vermeende drugsdealer die op de op 1 februari uitgegeven rode lijst van Interpol staat. De verdachte werd gezocht door de Estse politie wegens vermeend groot drugsbezit en -distributie. 

De politie van Chonburi heeft, in samenwerking met de Investigation Immigration Division, een onderzoek uitgevoerd en ontdekte dat Mt. Janno  ‘ondergedoken’ zat in Soi 5 nabij Pratumnak road in Pattaya.

Op 17 mei werd hij door de politie aangehouden omdat hij een verlopen visum had dat sinds 8 december 2018 niet meer geldig was.

De verdachte werd door de provinciale rechtbank van Pattaya veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf en een boete van 4,000 baht voor het overschrijden van de verblijfsduur, maar zijn gevangenisstraf werd omgezet in twee jaar voorwaardelijke vrijlating.

Volgens de immigratiewet van 1979 zou de verdachte na het uitzitten van zijn straf, het koninkrijk  worden gezet. Thaise functionarissen werkten naar verluidt samen met Estse functionarissen voor de deportatie van de verdachte.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand

Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!