Persbericht: Amerikaanse marine draagt ​​formeel onbemand luchtvaartuigsysteem over aan de Koninklijke Thaise marine

GOLF VAN THAILAND:- De Commandant van de Amerikaanse 7e Vloot, vice-admiraal Karl Thomas zat afgelopen weekend ceremonie voor om het RQ-24A Unmanned Aircraft System officieel over te dragen aan de Royal Thai Navy.

De RQ-21A Blackjack is een onbemand en ongewapend vliegtuigsysteem dat is ontworpen voor maritieme inlichtingen, bewaking en verkenning. Met een bereik van 50 zeemijl, een snelheid van 60 zeemijl per uur en een uithoudingsvermogen van 16 uur, zal de RQ-21A Blackjack de maritieme beveiligingsmogelijkheden van Thailand verbeteren voor zoek- en reddingsoperaties en het verbod op drugs- en mensenhandel. Het zal ook de interoperabiliteit van onze marines bevorderen.

Het programma van de Royal Thai Navy, gefinancierd via het Indo-Pacific Maritime Security Initiative (MSI), omvat vijf vliegtuigen, twee grondcontrolestations, lanceer- en bergingsapparatuur en interne training in de Verenigde Staten. Het programma omvat ook technische adviseurs om de Koninklijke Thaise Marine te assisteren bij de operaties en het onderhoud van het systeem.

De Amerikaans-Thaise alliantie zorgt voor een vrije en open Indo-Pacific die van vitaal belang is voor regionale vrede, veiligheid en stabiliteit.

Het bovenstaande is een persbericht van de Amerikaanse ambassade en het consulaat in Thailand. De verklaringen erin zijn van henzelf.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News  
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!