Laotiaan in Pa Khlok dood aangetroffen met 16 messteken

~WAT HET OOG NIET ZIET, WAT HET HART NIET DEERT~
(Dat je niet ziet en niet weet geen je geen last)

PHUKET: De politie onderzoekt de dood van een Laotiaanse man wiens lichaam op 9 maart met 17 steekwonden werd gevonden in een kokosnootplantage in Pa Khlok.

Ploitie Maj. Niwat Timket ging af op een melding en was om ongeveer 11.30 uur ter plaatse in Moo Baan Bangsai. In het midden van de plantage vonden officieren het lichaam van Done Xayvikith, 48, met het gezicht naar boven op de grond.

Dhr. Done was voor het laatst gezien op zondag rond 16.00 uur toen hij zijn huis verliet om een ​​vriend te ontmoeten om te gaan vissen. De familie en vrienden van Dhr. Done vertelden de politie dat ze op zoek waren naar Dhr. Done nadat hij niet naar huis was teruggekeerd.

De eerste zoektocht naar Dhr. Done was op maandag van 15.00 uur tot 21.00 uur en werd gisteren hervat van 02.00 uur tot 03.00 uur. De zoektocht ging door vanaf 5 uur ’s ochtends en ging door totdat zijn lichaam om ongeveer 11 uur’ s ochtends werd gevonden, zei hij.

De vrouw van meneer Done, die vroeg om niet bij naam genoemd te worden, zei dat ze geen idee had wie haar man misschien heeft vermoord. Ze legde uit dat zij en meneer Done ongeveer 20 jaar samen in het Pa Khlok-gebied hadden gewoond. Ze hebben een zoon van 16 jaar.

Diep verdrietig zei de vrouw van meneer Done dat ze niet geïnteresseerd was in het politieonderzoek naar de dood van haar man. ‘Ik wil gewoon zo snel mogelijk een begrafenis voor hem houden,’ zei ze. Maj Niwat van de politie van Thalang, meldde dat de forensische politie het lichaam van meneer Done al had onderzocht en het aan zijn familie had vrijgegeven zodat zijn begrafenis kon worden gehouden.

“Er is geen verder bewijs gevonden ter plaatse en de kokosnootplantage waar het lichaam werd gevonden, is ver verwijderd van bewoond gebied”, zei Maj Niwat.

“We hebben in dit stadium geen informatie meer over deze zaak, maar we onderzoeken nu een mogelijk verband met eerdere criminele activiteiten”, voegde Maj Niwat eraan toe.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Eakkapop Thongtub
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: The Phuket News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!