Omsingeld drietal slaat de hand aan zichzelf

~MET DE HAND OP HET HART~
(Eerlijk en gemeend)

CHIANG MAI:- De politie in de stad Chiang Mai in het noorden van Thailand ontdekte de lichamen van drie mensen in een luxe appartement, na een belegering en vuurgevecht wat twee dagen duurde. De politie handelde op basis van een arrestatiebevel voor Sumet Krongwon, 25, uitgevaardigd in Bangkok.

De politie melt dat de heer Sumet de website www.monkeylucky44.com beheerde, waar hij naar verluidt ‘gepersonaliseerde kentekenplaten’ verkocht.

Volgens de politie zou hij, nadat hij online een speciale kentekenplaat had verkocht, de koper blokkeren. Hierbij maakte de verdachte minstens 20 slachtoffers die in totaal miljoenen aan Thaise baht verloren.

Sumet vluchtte uit Bangkok met zijn 18-jarige vriendin Miss Arnda Piyaraks, die ook een arrestatiebevel op haar naam had staan.

Op basis van informatie van de politie van Bangkok, omsingelde de politie van Chiang Mai het luxe appartement waar Dhr. Sumet verbleef.

Toen de politie arriveerde, troffen ze Dhr. Sumet aan, echter, opgesloten in huis met zijn vriendin en Vichuda Siemsak, 23, zijn vrouw, en hun 3-jarige zoon.

De politie bracht familieleden van alle drie de volwassenen naar het appartement in een poging om met hen te onderhandelen over hun overgave. Ze weigerden echter alle drie zich over te geven aan de politie. De heer Sumet stemde er uiteindelijk mee in om zijn 3-jarige zoon te laten vertrekken, nadat hij aanvankelijk had gedreigd iedereen te vermoorden.

De ouders van Dhr. Sumet vertelden de politie dat hij een zeer koppige man was, en dat ze het ergste vreesden. Kort nadat zijn zoon was vrijgelaten, sloot Sumet zichzelf, zijn vriendin en zijn vrouw op in de kamer en barricadeerde de ingang. Alle drie vertelden de politie en familieleden dat ze liever zouden sterven dan zich over te geven.

De politie bleef het condominium bewaken en nam intreden in de kamers naast de kamer van het drietal. In de vroege uren van de volgende ochtend werden 4 geweerschoten gehoord waarna alle communicatie stilviel.

Bij daglicht controleerde de politie de watermeter en ontdekte dat er sinds de vorige nacht geen water meer was gebruikt. Op dat moment besloot de politie de deur van het appartement te forceren waarna ze de drie aantroffen op een bede, terwijl ze elkaar vasthielden, alledrie gedood door een enkele schotwond door het hoofd.

De politie vermoedt dat Sumet beide vrouwen heeft neergeschoten voordat hij zichzelf neerschoot. Ze zeiden ook dat ze alle drie bereid waren te sterven en hadden afscheid genomen van hun familieleden.

Een afscheidsbriefje van Sumet aan zijn familie werd gevonden waarin hij vertelde dat hij van hen hield.

Wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken streng naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chiang Rai Times
Vertaling: De Kleine Beer
Bron: Chiang Rai Times

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!