De Covid19 pandemie vertraagt ​​bouw van 3 treinlijnen in Bangkok

BANGKOK:- De aanleg van drie elektrische treinlijnen is als gevolg van de Covid19 pandemie in de hoofdstad uitgesteld, zo liet gouverneur Pakapong Sirikantaramas, van de Mass Rapid Transit Authority weten.

Het zou gaan om de oranje lijn, de roze lijn en de gele lijn.  Pakapong zegt dat de lijnen al 4% tot 5% voor op schema lagen.  Nu is het project 2% tot 3% langzamer dan gepland.  De gouverneur gaf geen verdere details over wat de percentages concreet vertaalden.

De bouw vorderde al langzaam omdat de verplaatsing van de arbeiders een probleem was en sommige arbeiders in quarantaine gesteld waren. Khun Pakapong zegt dat de vertraging te wijten is aan onvoorziene omstandigheden en buiten de controle van de MRTA viel.  Wel vertelde de gouverneur de aannemers van de 3 projecten om de verloren tijd in te halen.

Andere Thaise media beweren ondertussen dat de openingen van verschillende treinen hoe dan ook vertraging kunnen oplopen.  Ze noemden de geplande opening van de gele lijn die later dit jaar zou openen, die nu gepland staat voor begin of midden volgend jaar.  

Ook de opening van de Pink Line is uitgesteld.  Het verschil tussen het voorlopen van de diensten en de vertraagde openingen werd niet opgemerkt.  

Eerder had ook de Phuket Light Rail problemen en moest de ontwikkeling worden uitgesteld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Bangkok Post
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Bangkok Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!