De BMA komt met een BMV naar de inwoners van Bangkok toe

BANGKOK:- Het BMA Bangkok plant een nieuwe dienst genaamd “BMV”, wat staat voor Bangkok Mobile Vaccination Unit.  De dienst zal een bus zijn die naar de huizen van mensen rijdt en ter plekke vaccinatiediensten aanbiedt.  

De dienst begint volgende week, zo maakte de woordvoerder van de Bangkok Metropolitan Administration, khun Pongsakorn Kwangmuang bekend, hij vergat er enkel wel bij te vertellen naar welke gebieden in Bangkok de dienst zal gaan.

De bus krijgt medische apparatuur aan boord zoals een bed, een bloeddrukmeter, een koelkast voor het bewaren van vaccins en een defibrillator.  Er werd ook niet vermeld hoeveel het project zou kosten, waar het idee vandaan kwam, of hoeveel vaccins ze zouden toedienen.  

Het nieuws komt op de hielen van de aankondiging dat Thailand is teruggekomen op hun aankoop van 8,5 miljoen antigeentests.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel dat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft. We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik, mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Vertaling: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!