Burgemeester van Pattaya hield een persconferentie om aanstaande Pattaya Festival aan te kondigen

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya hield gisteravond een grootse persconferentie om de komst van het Pattaya Festival aan te kondigen.

De conferentie vond gisteren onder leiding van Poramase Ngampiches, de burgemeester van Pattaya buiten bij de ingang van winkelcentrum Terminal 21 aan de Pattaya Nua plaats.

De burgemeester vertelde tegen de lokale pers het volgende: “Het Pattaya-festival is één van mijn pogingen die niet alleen tot doel heeft het door de Covid19 beschadigde economie van Pattaya nieuw leven in te blazen, maar ook om de verloren levendigheid en energie terug te winnen.”

Het evenement zal vol zitten met vele activiteiten, zoals een parade, optredens van beroemde fanfares en concerten onder leiding van “Big Ass” en “Buddha Bless” – de eerste een retro Thaise muziekband, de laatste een hiphopgroep – evenals veel meer EDM-achtige DJ’s.

Het Pattaya Festival loopt van 16 t/m 17 september op Pattaya Beach met gratis toegang. Iedereen wordt aangemoedigd om de stad te komen helpen.

“Snelle Jelle” uw razende reporter in Pattaya en omgeving 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!