Revaliderende man steekt zichzelf in Chonburi in brand en loopt daarbij 60% brandwonden op

CHONBURI:- Een man die naar verluidt aan een psychische aandoening tengevolge drugs leed en aan het revalideren was, stak zichzelf in brand en liep daarbij 60% brandwonden op aan zijn lichaam.

Een 32-jarige  Thaise man die alleen geïdentificeerd werd als “Eak” overgoot zich olie waarna hij zichzelf aanstak met een aansteker voor zijn huis in het Ban Puek-subdistrict van het Mueang-district in Chonburi, zo vertelde zijn jongere broer tegen de leden van de reddingsdienst Khunnatham.

Het nare incident vond gisterochtend, 9 september, plaats nadat de vader van de man hem had gezegd wat boodschappen te doen. Hij leek toen geïrriteerd en liep het huis uit en kwam terug met een emmer olie en een aansteker voordat hij de angstaanjagende daad pleegde, aldus zijn broer.

De broer zei dat hij en zijn buren het vuur met water hielpen blussen en belden de reddingsdiensten die na een half uur arriveerden. De man liep 60% brandwonden op aan zijn lichaam en werd door de reddingsdiensten van Khunnatham naar het Burapha-ziekenhuis gebracht.

Toen de broer werd gevraagd naar een mogelijk motief, zei hij dat zijn oudere broer geestesziek was omdat hij drugs gebruikte en momenteel revalideerde. De man begon de laatste tijd echter hallucinaties te krijgen en weigerde te slapen en was erg onvoorspelbaar, dus dit kan hem ertoe hebben gebracht zichzelf te verbranden.

De gewonde man verblijft op het moment van schrijven in het Burapha-ziekenhuis. De politie zei dat ze zijn vader zouden ondervragen voor meer informatie.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!