Automobilist in Pattaya parkeert zijn auto na een aanrijding op ongebruikelijke wijze 🥹

PATTAYA:- De auto van een 56-jarige hotelmedewerker is vannacht na een hoogst aanrijding verticaal langs de weg terechtgekomen. Het slachtoffer liep verwondingen op en overleefde als bij wonder het ongeval.

De reddingswerkers van Sawang Boriboon stichting reageerde op een verkeersongeval nabij de 30 kilometer lange markering op snelweg 119 in de wijkgemeente Nongprue.

De reddingswerkers kwamen ter plaatse en waren verbaasd over de stand van een witte Toyota Fortuner-sedan, zo vertelden de reddingswerkers tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter. Het vehikel stond verbazingwekkend loodrecht tegen een lantaarnpaal.

Het slachtoffer zat vast in het wrak en werd geïdentificeerd als de heer Methee Saenyodkham.

Het 56-jarige slachtoffer zou een hotelmedewerker in Pattaya zijn die van zijn werk naar huis reed, aldus de reddingswerkers. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor spoedbehandeling.

De politie van Pattaya verklaarde dat ze camerabeelden van camera’s in het gebied zouden bekijken omdat géén getuige was van het ongeval.

De politie vermoedde dat het slachtoffer mogelijk uitgeput was van het werk en achter het stuur in slaap was gevallen.

Het slachtoffer is herstellende en verblijft in een plaatselijk ziekenhuis.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!