Jaloerse vriend steekt vriendin met schaar in nek nadat zij met een andere man in Pattaya aan het sms’en was.

PATTAYA:- Een Thaise man stak zijn vriendin met een schaar in de nek, nadat hij haar betrapte terwijl zij met één andere man aan het sms’en was. De daad van huiselijk geweld, vond gisteravond op 13 februari om 22:00 uur plaats. 

De politie van Pattaya en de reddingsdiensten van Sawang Boriboon haastten zich naar een appartement in de wijkgemeente Nongprue na een telefoontje dat een vrouw was neergestoken.

In de kamer van het appartement werden een spoor van bloed en tekenen van strijd gevonden. Het vrouwelijke slachtoffer khun An werd door de autoriteiten gered van haar jaloers woedende vriend khun Mos.

De 36-jarige An liep een steekwond op in haar nek nabij haar rechteroor. De 37-jarige Mos liep daarentegen geen verwondingen op en werd door de politie aangehouden.

De gewonde vrouw vertelde de politie dat haar vriend haar met een schaar had gestoken. Volgens de verklaring van het slachtoffer werd hij gek nadat hij haar betrapte op sms’en met een andere man.

Ondertussen beweerde de vriend tegen de politie dat hij alleen zijn vriendin bang wilde maken met de schaar, maar haar per ongeluk had neergestoken tijdens het vechten. 

De 14-jarige zoon van het stel was ook op de plaats van het incident toen de gevechten plaatsvonden. De onbekende jongen zei dat hij de kamer uit rende om hulp van de politie te roepen en terugkwam om te zien dat zijn moeder al gewond was.

De politie van Pattaya arresteerde khun Mos en nam hem in hechtenis. Op het moment van schrijven is de politie bezig met een gerechtelijke procedure.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!