Russische vrouw valt dood vanaf een condominium in Pattaya, een Russische man is aangehouden op verdenking van betrokkenheid 

PATTAYA:- Een Russische vrouw is gistermorgen vanaf de zevende verdieping van een appartementencomplex doodgevallen, een Russische man bij wie ze logeerde, is is aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Kolonel Wattanachai Saengrit, hoofdrechercheur van het politiebureau van Na Jomtien en kolonel Kanisorn Apisop, plv.  hoofdinspecteur, hebben deze vermoedelijke moord ter onderzoek aangewezen gekregen. Waar het incident heeft plaatsgevonden wordt in afwachting van verder onderzoek achtergehouden.

Het slachtoffer, die werd geïdentificeerd als de 32-jarige Mrs. Daria (achternaam eveneens gehouden in afwachting van verder familie- en ambassadecontact), werd dood op de grond onder het appartement op de zevende verdieping waar ze was gevallen, aangetroffen.

Een Russische man, later door de politie van Na Jomtien geïdentificeerd als de 30-jarigeFedor Oeaop, werd in de buurt van Daria’s lichaam in een obstinate toestand gezien. Na mislukte pogingen om de man te kalmeren werd hij ter plekke door politieagenten onder dwang vastgehouden.

De politie noemde de man niet als verdachte, maar verklaarde alleen dat hij werd vastgehouden als een persoon van belang voor verdere interviews en discussie over het incident. Ten tijde van het ter perse gaan werd hij vastgehouden op een plaatselijk politiebureau van Na Jomtien en zou hij naar verluidt geen medewerking verlenen om het één en ander van dit voorval bekend te maken.

Een eerste beoordeling van de overleden vrouw en het condominium waar ze bij Fedor had verbleven, vertoonde geen onmiddellijke tekenen van een worsteling of fysieke onenigheid, maar luitenant-kolonel Kanisorn benadrukte dat het onderzoek op dit moment doorging en nog niet definitief was. Volgens luitenant-kolonel Kanisorn werden in de kamer vingerafdrukken genomen en waren er tekenen van recent alcoholgebruik. Ook cameratoezicht in de omgeving zou worden bekeken.

Volgens de politie van Na Jomtien was de kamer naar verluidt eigendom geweest van Mr. Fedor, en onlangs had Daria aangifte gedaan bij de politie en hulp gezocht bij de Thaise immigratiedienst waarin stond dat ze haar paspoort was kwijtgeraakt en een manier probeerde te vinden om naar huis terug te keren.

Luitenant-kolonel Kanisorn verklaarde dat de zaak in onderzoek bleef en dat er verdere interviews met Fedor zouden plaatsvinden, maar hij zei niet of er een vermoeden van opzet was of dat Mr. Fedor een verdachte was. Op dit moment blijft het onbepaald en wordt beoordeeld of de oorzaak van de val per ongeluk, suïcidaal of mogelijk gemeen spel was.

Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: TMN Cable TV

Tags:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!