đŸŽ„ | Zoals beloofd, hier de details en wegafsluitingen voor het komende Pattaya Music Festival 2022

PATTAYA:- De burgemeester van stad aan de oostkust van Thailand, Khun Poramese Ngampiches, heeft een persconferentie gehouden om het aanstaande Pattaya Music Festival 2022 aan te kondigen, dat de stad in augustus elk weekend zal laten “swingen” en rocken.

Volgens de burgemeester heeft de stad meer dan 20 miljoen baht geĂŻnvesteerd om dit project te realiseren. Elk weekend zijn er concerten verspreid over de stad om gezellige sfeer in deze kustplaats te brengen.

Het eerste weekend (5-6 augustus) zal bestaan ​​uit drie etappes in Noord-Pattaya, Soi 6 en Centraal Pattaya.

In het tweede weekend (11-12 augustus) is er Ă©Ă©n podium op Jomtien Beach.

Het derde weekend (19-20 augustus) zal ook een podium hebben op Jomtien Beach, en het laatste weekend (26-27 augustus) zal het Pattaya Music Festival 2022 officieel beëindigen met twee grote podia in Central Pattaya en Koh Larn.

Tijdens het eerste weekend van het evenement (5-6 augustus) zullen officials een wegafsluiting handhaven van 4 uur tot 1 uur rond Beach Road, zoals aangegeven in het gele gebied op de kaart. De ambtenaren verontschuldigen zich voor het ongemak.

Volgens de persconferentie zal het evenement ook Covid19-voorzorgsmaatregelen hebben, waaronder zitplaatsen op afstand, vereiste sociale afstand, vaccinatiebewijs vereist van ten minste twee doses en een maskervereiste in concertzones.

Olleke Bolleke in Oost-Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!