🎥 | Vlogger in  Thailand riskeert gevangenisstraf voor eten van vleermuis

THAILAND:- Een vlogger  is flink in de problemen gekomen nadat ze een video plaatste op het internet, waarin te zien is hoe zij een vleermuis opeet. Phonchanok Srisunaklua riskeert nu een gevangenisstraf van vijf jaar. Dat schrijft de Daily Mail.

Op de video is te zien hoe Srisunaklua de vleermuis in haar soep dipt en vervolgens opeet. Opmerkelijk genoeg is ze zeer te spreken over het eten van de vleermuis, die ze ‘heerlijk’ noemt.

Inmiddels is de vlogger gearresteerd voor het bezitten van een karkas van een beschermde diersoort en het overtreden van digitale wetten.

Boze reacties vanuit de Thaise bevolking
Na de publicatie van de video regent het boze reacties. Zo schrijft iemand: ,,Als je sterft, sterf dan alleen. Niemand neemt je dat kwalijk. Maar als je een pandemie veroorzaakt, ben je verdoemd.” De opmerking is een verwijzing naar de corona epidemie. Iemand anders benadrukt dat ‘ze anderen in gevaar brengt’. ,,Laat dokters en verpleegkundigen met rust op het moment dat je ziek wordt.”

Vleermuizen zitten volgens een dierenarts vol met ziektekiemen, vertelt de arts aan de Daily Mail. Er zou geen bewijs zijn dat kokend water deze ziekteverwekkers dood. Zelfs het aanraken van de huid is al een risico, stelt de expert.

De vrouw ontkende eerst alle beschuldigingen, maar biedt nu haar excuses aan. Ze beloofde plechtig nooit meer vleermuizen te eten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: DailyNews 

Eén gedachte over “🎥 | Vlogger in  Thailand riskeert gevangenisstraf voor eten van vleermuis”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!