Enorme python op heterdaad betrapt bij het verorberen van kippen in Pattaya

PATTAYA:- Een twee meter lange python werd gevangen nadat hij twee kippen in een woning in Pattaya naar binnen had gewerkt.

De plaatselijke hulpdienst werd om 2 uur in de nacht gebeld gebeld door een geschokte huiseigenaresse Khun Jai Kakphet, om een enorme opgerolde Python in het kippenhok te arresteren.

De 49-jarige Khun Jai vertelde de hulpverleners dat ze haar kippen plots hoorde kakelen, dus haastte zij zich naar het kippenhok om te zien dat de python zijn twee kippen al aan het verslinden was.

Getuigen vertelden tegen “Snelle Jelle” onze razende stadsreporter dat de python ongeveer twee meter lang was. Het serpent kon niet wegvluchten omdat zijn buik volzat na het eten van de kippen. De python was veilig gevangen en zou worden losgelaten in de bossen ver weg van de woonwijk.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Pattaya News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!