šŸŽ„Ā | Vijf meter lange python, genaamd Kaa schokt de bewoners in de kustplaats Pattaya met zijn verschijning

PATTAYA:- De lokale reddingsdienst van Pattaya moest er aan te pas komen een vijf meter lange python bij de staart te pakken, die de huiseigenares het stuipen op het lijf bezorgde.

De python werd afgelopen vrijdagavond om 22 uur achter een watertank in een woonhuis in de wijkgemeente Nongprue van Pattaya.  De 34-jarige huiseigenares Khun Boonla, zei dat ze zo doodsbang was dat ze haar huis niet meer durfde te betreden. “Ik zag het achter de watertank wegglijden, zo enorm groot, dat ik al rennende om hulp riep, zo vertelde khun Sukanya tegen ā€œSnelle Jelleā€ onze razende reporter.

Een groep reddingswerkers van de Sawang Boriboon stichting arriveerde en na bijna een half uur zoeken konden ze  Kaa (de tijgerpython uit de film Junglebook. Het serpent was ruim vijf meter lang en extreem sterk, zo vertelden de reddingswerkers tegen Jelle.

Volgens de reddingswerkers het veilig terug worden vrijgelaten in de natuur ver weg van de woonwijk in de hoop dat het niet zou terugkomen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!