🎥 UPDATE | Thaise verdachte man in Pattaya weer achter de tralies nadat de Russische toeriste tegen hem getuigde.

PATTAYA:- Een Russische toeriste die naar verluidt vorige week, op 18 mei op brute wijze werd aangevallen, getuigde tegen een 37-jarige verdachte, terwijl de politie de aanklachten aanvulde.

Kolonel Sorot Iamsaard van het politiebureau aan de Beach Road van Pattaya heeft een update over de gruwelijke aanval op een Russische toerist vrijgegeven.  Volgens de kolonel had Mrs. Elena (achternaam achtergehouden) een positieve getuigenis en heeft zij de identificatie van haar aanvaller verstrekt, waarbij ze vertelde dat terwijl ze aan het joggen was in de nacht van 18 mei bij het Mabprachan-reservoir, de 37-jarige verdachte, khu. Kantheepob Thanachotsomboon, haar van achteren benaderde en probeerde haar het bos in te slepen om haar seksueel te misbruiken.

Het slachtoffer vocht echter terug en sloeg met een hard voorwerp in het gezicht van de verdachte,  waarna hij wegrende en Mrs. Elenahulp om hulp riep.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!