🎥 UPDATE | Gaslek vermoedelijk oorzaak van enorme explosie in restaurant in het centrum van Pattaya

PATTAYA:- Een gaslek werd door de politie van Pattaya beschouwd als de oorzaak van de enorme explosie gistermorgen in een restaurant in het centrum van Pattaya.

LEES ÓÓK> https://ollekebolleke.info/buitenlandse-arbeider-raakte-vanmorgen-gewond-bij-explosie-in-een-winkel-in-pattaya/

De loco-burgemeester van Pattaya, khun Poramase Ngampiches, hoofdcommissaris van politie Pattaya, kolonel Kunlachart Kunlachai, en de Explosive Ordnance Disposal Unit (EOD) hebben een bezoek gebracht aan het ontplofte Thaise restaurant in Centraal Pattaya om de oorzaak van de explosie te onderzoeken.

Aanvankelijk zouden de twee gastanks die buiten het restaurant intact werden gevonden, samen met de gasbuizen die de tanks met de keuken in het restaurant verbond, door de EOD-eenheid worden onderzocht.  Tot op heden kon de eenheid geen explosieve substantie in het restaurant vinden, maar volgens politiechef Kunlachart zou een gaslek de oorzaak van de explosie zijn.

De burgemeester van Pattaya, die ook persoonlijk ter plaatse ging kijken, had bevolen het gebouw tijdelijk te sluiten in afwachting van het onderzoek van de EOD. Hij gaf ook de technici van de stad opdracht om de structuur van het gebouw te onderzoeken, aangezien het gebouw naar verluidt het risico liep in te storten.

Twintig omwonenden meldden schade aan khun Poramase, die hen verzekerde dat Pattaya City alle kosten van de explosie zou vergoeden. De burgemeester vermoedde ook dat het incident werd veroorzaakt door een gaslek.

Khun Paisan Phongthawornpinyo, de 56-jarige eigenaar van het ontplofte restaurant, zei dat hij zijn restaurant al bijna 40 jaar runde sinds hij een tiener was en geschokt was door de explosie. De eigenaar zei dat hij niet zeker was over de oorzaak, maar beweerde dat hij altijd zijn gastanks controleerde en niets verkeerds vond.

Buurtbewoners zeiden dat er enkele zwervers met psychische aandoeningen waren die graag problemen in het gebied veroorzaakten, zoals het openen van lichten en gastanks van de restaurants. Er is echter geen verband met aanmerking van de lokale bevolking ontdekt, maar zou verder onderzocht worden.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!