Buitenlandse arbeider raakte vanmorgen gewond bij explosie in een winkel  in Pattaya

PATTAYA:- Een Laotiaanse werknemer raakte vanmorgen vroeg gewond door een explosie in een levensmiddelenwinkel in Pattaya. Het incident vond plaats rond 05.50 uur in een winkel waar khao moo daeng (rijst met gebarbecued rood varkensvlees), khao man kai (gestoomde rijst met kip) met noedels in de wijkgemeente Nongprue bereid werd.

Door de explosie stortte een zijgevel van het gebouw in en stortte het dak in. De 29-jarige Khith Lovanxay, een arbeider uit Laos, werd met ernstige verwondingen onder het puin gevonden. Hij werd opgenomen in een nabijgelegen ziekenhuis. 

De explosie veroorzaakte ook schade aan aangrenzende winkels. De volledige omvang van de schade werd beoordeeld. Ambtenaren van het rampenbestrijdingsbureau van Pattaya City hebben de schade onderzocht. Ze zeiden dat de explosie niet afkomstig was van een gasfles, zoals aanvankelijk werd gedacht. De werkelijke oorzaak wordt nog onderzocht door de forensische politie

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Chaiyot Pupattanapong 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: Workpoint.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!