🎥  | Toerist breekt bij een bank Noord-Thailand in en maakt daar een ravage van jewelste

PAI:-  Een buitenlandse toerist heeft gisteravond in een van filiaal van de Bangkok Bank in Pai in de noordelijke provincie Mae Hong Son ingebroken. Hij verschafte zich een weg door verschillende glazen deuren met stenen in te slaan en veroorzaakte aanzienlijke schade in de bank.  De politie arresteerde hem en ontdekte dat hij illegaal in het koninkrijk verbleef.

Een buitenlander genaamd, Mr. Kent Douglas Meades – nationaliteit onbekend – drong gisteravond rond 19.00 uur de Pai’s Bangkok Bank binnen.  Hij vernielde 2 glazen veiligheidsdeuren bij de ingang van de bank, nog 4 glazen deuren, 3 computerschermen, 2 bureauwanden en 1 printer.  

Een voorbijganger filmde hoe de man stenen van zijn motor haalde en naar de oever gooide, maar durfde niet in te grijpen uit angst voor het gewelddadige en bizarre gedrag van de man.

Het duurde niet lang voordat de politie Mr. Kent rond 19:14 uur op de openbare weg aantrof en hem meenam naar het politiebureau van Pai voor verhoor.  Kent gaf toe dat hij bij de bank had ingebroken en het pand had vernield, maar hij wilde niet zeggen wat zijn motief was.  Hij heeft geen geld gestolen.  De politie vond in totaal 25 stenen in de motor van de man.

De politie controleerde Kents paspoort om te ontdekken dat hij illegaal in het koninkrijk verbleef.  Hij had eerder een toeristenvisum van een maand dat op 17 april, 45 dagen voorafgaand aan het incident, afliep.

De politie zei dat zoiets nog nooit eerder is gebeurd in Pai, een populaire toeristische bestemming in het noorden van Thailand.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Channel 7
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Channel 7

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!