Het uitgaansleven in Pattaya is verbeterd, maar de meeste gogo’s bars zijn nog gesloten

PATTAYA:- Sinds 1 juni mogen de go-go-bars en de van airconditioning voorziene herenlounges van Pattaya hun deuren onder de Covid-instructies van de regering openen. Maar velen lijken de wetswijziging te negeren of hebben gekozen het nog even rustig aan te doen om te kunnen overleven als ‘restaurants’.

De Walking Street “bruist” zelfs in het midden van de week, maar de drukste locaties zijn interactieve en livemuziekdisco’s zoals “808” en “Stones”.

De pas geopende Cavalli trekt vooral Indiërs aan en vervangt de nabijgelegen Nashaa-club die vorig jaar op mysterieuze wijze afbrandde.

Maar sommige ooit beroemde gogo’s, zoals de Miami, zijn nog steeds gesloten en lijken niet gerenoveerd te worden, met de huur aanmaningen die in de wind aan de deur wapperen.

Een of twee van dit soort horecabedrijven zijn al door bulldozers tegen de grond gewerkt.

Anderen die voorheen werden omgebouwd tot restaurants, lijken gelukkiger te blijven als ze vóór 1 juni waren: bars en clubs waar het personeel in contact kan komen met klanten, maar mijden het go-go  gebeuren.

Khun Ning Charoen, die al 10 jaar bij Walking Street werkt, zei: “Velen van ons denken dat gogo’s het gedoe niet waard zijn totdat het verbod op alcoholverkoop om middernacht wordt opgeheven.”

Sexy Soi Six, Soi L.K.Metro en het Tree Town-gebied van Soi Buakhao zijn de andere drukste gebieden in het donkere Pattaya, maar er zijn geen duidelijke verschillen sinds de zogenaamde liberalisering.

Veel bars zijn open en worden gerund door dames in schrale jurken die hun best doen om klanten voor zich te winnen, maar er zijn niet veel plaatsen die zichzelf gogo’s noemen.

Een manager vertelde ons dat de ingewikkelde registratieprocedure vqn de gezondheidsautoriteiten, bekend als Thai Stop Covid2 Plus een heikel punt is.

“Mensen wachten op de gezondheidsvoorschriften, zoals  B. de controle van de vaccinatiekaart van de klant, daadwerkelijk afgedwongen.

 Het is niet veel anders in de homoscene in Boyztown en het Jomtien Complex. Het complex heeft nooit go-go-bars gehost, omdat de wet ze verbiedt in een “woonwijk”. De ongeveer twintig open bars en massagesalons waren net zo druk als vorige maand.

Terwijl Boyztown sommige gogo’s heeft heropend, zijn andere in het gebied nog steeds gesloten. Het Cabaret-entertainment daarentegen is er nu ook doordeweeks en niet alleen meer in de weekends. 

Over het algemeen heeft het nachtleven in Pattaya zich zeker op alle gebieden hersteld, maar dat heeft niets dan wel weinig te maken met de veelgeprezen heropening van de regering op 1 juni,……..tenminste NU nog niet.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Pattaya   
Bron: Pattaya Mail

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!