Een kadootje ter gelegenheid van de verjaardag van de Thaise koningin, de entree tot de nationale parken is vandaag gratis

THAILAND:- De toegang tot 155 nationale parken in het hele land is gratis op vrijdag (3 juni), de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin en is daarmee een feestdag.

De directeur van het Department of National Parks, Wildlife and Plant Conservation, khun Ratchada Suriyakul na Ayutthaya, vertelde dat de vrijstelling van entreegelden alleen voor Thaise staatsburgers en hun voertuigen van toepassing is.

Khun Ratchada adviseerde diegenen die die dag graag nationale parken wilden bezoeken om hun reservering te doen via de mobiele QueQ-applicatie.

Ook drong hij er bij parkbezoekers op aan om de preventieve maatregelen tegen Covid-19 op het gebied van het dragen van maskers en afstand te volgen.

Hij zei dat het departement,  toezicht houdt op de nationale parken in het hele land, daar komend lange weekend een groot aantal bezoekers verwacht.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Nation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!