🎥 | Thaise vrouw vraagt hulp aan justitie nadat een Thai haar Belgische echtgenoot mishandelt zou hebben

THAILAND:- Een Thaise vrouw heeft er bij de non-profitorganisatie Saimai Survive op aangedrongen om een ​​juridische procedure tegen een Thaise man op te starten,die haar Belgische echtgenoot midden op straat in Thailand had aangevallen.

De vrouw gaf op Channel 7 een interview inzake haar 70-jarige Belgische echtgenoot, Danny, die plotsklaps werd aangevallen. In de video was Danny in een oranje shirt te zien die ruzie maakte met een Thaise man in een wit shirt. Men hoorde Danny zeggen…”Je hebt ongelijk!”

De Thaise vrouw probeerde tussenbeide te komen, zei tegen haar man dat hij moest kalmeren en vroeg de Thaise man die haar man benaderde te bedaren

De Thaise man bleef maar tegen Danny’s vrouw zeggen…Hij beledigt mij! Zie je? Zie je dat hij mij heeft beledigd?”

De Thaise man liep vervolgens weer op Danny af en sloeg hem herhaaldelijk totdat hij op de grond viel. De Thaise man daarna de schopte de buitenlander meerdere keren.

Danny stond later op met bloed uit zijn neus. De vrouw vertelde aan Channel 7 dat haar man tijdens de woordenwisseling een gebroken neus had opgelopen.

De vrouw verduidelijkte vervolgens het incident aan verslaggevers en onthulde dat de fysieke aanval te wijten was aan een misverstand tussen de twee partijen.

Danny zou op straat “F*ck you” uitgeroepen hebben, Deze uitroep werd door de Thaise man begrepen als dat tegen hem bedoeld was,, wat de aanleiding vormde voor de woordenwisseling die zich in de video afspeelde.

De vrouw zei dat ze een klacht had ingediend tegen de Thaise man wegens fysieke mishandeling van haar man, maar onthulde dat er geen update van de politie was geweest. Ze wil dat de Saimai Survive helpt bij het zoeken naar gerechtigheid voor haar man. De vrouw heeft niet bekendgemaakt waar het incident heeft plaatsgevonden en waar zij de klacht heeft ingediend.

Olleke Bolleke in Thailand 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!