Verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken Thailand over het lot van Thaise staatsburgers die op onmenselijke wijze zijn gedood

BANGKOK: – Tijdens een recente bijeenkomst van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties werd een videoclip vertoond van een slachtoffer, vermoedelijk Thais, dat op onmenselijke wijze werd vermoord. Dergelijke gruwelijke brutaliteit heeft niet alleen onder de Thais, maar ongetwijfeld over de hele wereld een gevoel van verontwaardiging teweeggebracht.

Het ministerie keurt het vertonen van dergelijke beelden af, omdat dit niet het juiste respect en de nodige aandacht voor de overledene en zijn familie oplevert.

Het ministerie veroordeelt het doden van onschuldige burgers, ongeacht hun nationaliteit, door welke groepering dan ook en om welke reden dan ook.

Het ministerie spreekt zijn diepe droefheid uit over het feit dat het conflict ertoe heeft geleid dat 32 Thaise staatsburgers het leven hebben verloren, 19 gewond zijn geraakt en 19 zijn ontvoerd en herhaalt zijn oproep tot de onmiddellijke vrijlating van alle gijzelaars en alle gedetineerde staatsburgers.

Het bovenstaande is een persbericht van de PR-afdeling van de Thaise overheid.

Olleke Bolleke in Thailand 

Eén gedachte over “Verklaring van het ministerie van Buitenlandse Zaken Thailand over het lot van Thaise staatsburgers die op onmenselijke wijze zijn gedood”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!