De Chomsin Road in Hua Hin wordt vanwege het vernieuwen van het asfalt en het installeren van drainage een maand lang afgesloten

HUA HIN:- De gemeente Hua Hin heeft aangekondigd dat een stuk Chomsin Road, vanaf het roodlichtkruispunt tot het Pramong-kruispunt, van 30 oktober tot 30 november 2023 tijdelijk zal worden afgesloten voor verkeer. De afsluiting zal dagelijks van kracht zijn van 09.00 uur tot 21:00 uur.

Deze wegafsluiting is noodzakelijk om de aanleg van drainagebuizen en het opnieuw asfalteren van de rijbaan met asfaltbeton mogelijk te maken. De onderhouds- en upgradewerkzaamheden maken deel uit van een voortdurende inspanning om de verkeersveiligheid en infrastructuur in de stad te verbeteren.

De gemeente dringt er bij het publiek op aan om rekening te houden met de sluiting en hun reisroutes dienovereenkomstig te plannen. Bewoners en bezoekers worden verzocht geen enkel voertuig in het getroffen gebied te parkeren, zodat de werkzaamheden snel en efficiƫnt kunnen plaatsvinden.

Eenmaal voltooid zullen deze verbeteringen naar verwachting de wegomstandigheden verbeteren, de waterafvoer effectiever beheren tijdens zware regenval en uiteindelijk bijdragen aan een soepelere en veiligere reiservaring voor mensen die Chomsin Road gebruiken.

Olleke Bolleke in Hua Hin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!