🎥  | Thaise motorrijder rijdt in Chiang Mai op een zebrapad tegen de vlakte en scheept haar af met een armzalig bedrag van 2000 baht

CHIANG MAI:- De zebrapaden in Thailand zijn de laatste tijd “hot topics”, zeker nadat en een video die op de Facebook-pagina werd gepost, die vertaalt werd als  “So You Wanna Be Famous Return Part 2”, een CLIP van 11 seconden bevatte.

In de clip steekt een grote groep studenten vorige week donderdag om 7 uur in de morgen over bij de Suranaree School op Chang Pheuak Road in het centrum van Chiang Mai, in het noorden van Thailand.

Enkele automobilisten hadden het fatsoen om af te remmen om de studenten te laten oversteken, maar een motorrijdster kwam langs de binnenkant en ploegde een van de studenten tegen het wegdek aan.

Zowel de motorrijdster als de student vielen met een smak op het asfalt.  Beiden raakten gewond, maar gelukkig niet ernstig.

De motorrijder betaalde de studente de jodenfooi van 2.000 baht en zei dat haar ziekenhuisrekeningen uit haar “Phor Ror Bor” of een WA-verzekering betaald moesten worden.

Ze beweerde dat ze de studenten niet had gezien omdat ze haast had om naar haar werk te komen.

De oudere zus van slachtoffer zei dat ze de dertienjarige Nana was in M2, het tweede leerjaar van de middelbare school.  Doktoren hadden haar aangeraden twee weken vrij te nemen van school, maar het was het begin van het trimester, ze had veel huiswerk en kon dat gewoon niet.

De hele kwestie van zebrapaden is bijna dagelijks in het Thaise nieuws geweest sinds een oogarts-arts genaamd Kratai eerder in het jaar op een werd gedood door een snel rijdende politieagent op een Ducati, merkt uw bescheiden nieuwsbeer op.

De agent werd later met succes vervolgd met ongeveer acht aanklachten aan de broek.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Naew Na 
Content: Olleke Bolleke in Noord-Thailand 
Bron: Sanook News

Eén gedachte over “🎥  | Thaise motorrijder rijdt in Chiang Mai op een zebrapad tegen de vlakte en scheept haar af met een armzalig bedrag van 2000 baht”

  1. Het is gewoonweg treurig dat dit nog steeds mogelijk is om er met een belachelijke betaling van 2000Baht weg te komen. De Thaise overheid zou de politie gewoon opdracht moeten geven , deze dame als nog te vervolgen en de 2000 baht te verhogen naar 100.000 Baht. Het is gewoon schering en inslag. Ze worden gewoon op het zeebrapad aangereden om dat velen er gewoon maling aan hebben. En ze gewoon weg van de sokken rijden. Sterkte voor het meisje, zl beslist zeer pijnlijk zijn geweesd.En dan staat die 2000 Bath absoluut niet in verhouding met de ellende die de dame aanrichte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!