🎥 | Thaise monniken en hun leerlingen betrapt op het drinken van alcohol en betrokken bij een intieme relatie

UBON RATCHATHANI:- Op de Thaise sociale media is een videoclip verschenen  waarin 8 monniken en novicen zich te buiten gingen aan het drinken van alcohol in hun tempelaccommodatie.  Een andere video en een screenshot van het gesprek gaven ook aan dat de monnik een intieme relatie had met een novice.

Het feest zou plaats gevonden hebben in de Nikom Kitiyaram-tempel in de noordoostelijke provincie Ubon Ratchatani.  De abt van de tempel antwoordde op vragen dat het oude beelden waren en vertelde dat 2 monniken van de groep in de video al gedwongen waren het monniksschap te verlaten.  Maar anderen die zich bij het feest voegden, waren nog steeds in de tempel en zouden over het incident worden verhoord en zouden de nodige tuchtregels ondergaan.

De eerste video bevatte 8 monniken en novicen die zich in hun kamers verzamelden met alcohol en voedsel.  Ze zongen ook “happy birthday” in plaats van hun boeddhistische liederen.  Op de andere video was duidelijk te zien dat 2 van de monniken een intieme relatie hadden en elkaar omhelsden.

Er was ook een gesprek op sociale media tussen 2 van de monniken die zeiden dat hij het had uitgemaakt met een novice en weer een feest wilde organiseren.

De abt, Prachot Kittikhun, liet de Thaise media weten dat het verhaal 2 maanden geleden plaatsvond tijdens de nieuwjaarsperiode.  De monnik en novice waarvan werd ontdekt dat ze een seksuele relatie hadden, waren vanuit een andere provincie gereisd en hadden gevraagd om in de tempel te mogen blijven.

De abt vertelde dat hij nooit had gemerkt dat ze een koppel waren totdat de bewoners hem de video’s lieten zien.

Het paar werd gedwongen het monniksschap te verlaten sinds de beelden werden ontdekt en verspreid. 

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Matichon.com
Content: Olleke Bolleke in Noordoost-Thailand 
Bron: DailyNews

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!