Goed nieuws, de tweede RT-PCR-test in het “Test & Go” programma van Thailand in maart van de baan

THAILAND:- Goed nieuws voor toeristen en inwoners die vanuit het buitenland naar Thailand willen terugkeren: vanaf maart is de tweede Covid-19 RT-PCR-test , welke volgens het “Test & Go” programma verplicht was op de vijfde dag na aankomst in het koninkrijk niet meer vereist.

Dit nieuws werd gisteren door de woordvoerder van administratief centrum voor de Covid19 beheersing, het CCSA, na de vergadering aan de pers bekend gemaakt.

Volgens het CCSA wordt de voorheen verplichte tweede test in een ASQ++ hotel vervangen door een ATK-zelftest.  Ook wordt de reisziektekostenverzekering die nodig is voor toegang verlaagd van $ 50.000 naar $ 20.000.  

Reizigers die volledig zijn ingeënt tegen Covid-19 kunnen zich vanaf 1 maart 2022 aanmelden voor “Test & Go”-invoer onder de nieuwe regels in het Thaise paspoortsysteem, onder de nieuwe, versoepelde regels is dat mogelijk vanaf 7 maart 2022. maart 2022 mogelijk.  

De nieuwe “Test & Go”regels zijn nu als volgt:

  • Boeking voor 1 nacht in een SHA++ hotel in afwachting van het testresultaat op de eerste dag van binnenkomst (voorheen 2 nachten voor isolatie in een SHA++ hotel)
  • Boeking voor 1 RT-PCR-test op de eerste dag van binnenkomst (voorheen 2 RT-PCR-tests op de 1e en 5e reisdag)
  • Minimale reisziektekostenverzekering USD 20.000 (voorheen USD 50.000) Nadere details worden later bekend gemaakt.

Olleke Bolleke in Thailand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Leave the field below empty!