🎥 | Thais echtpaar en 2 buitenlanders zijn naar verluidt bij kinderhandel in Oost-Thailand opgepakt

PATTAYA:- Een Thais echtpaar dat naar verluidt een uitgaansgelegenheid met kinderhandel exploiteerde, zijn  samen met twee buitenlandse vermoedelijke kindermisbruikers opgepakt.

Het echtpaar, een Thaise staatsburger genaamd khun A (alias), 43, en een Britse 60-jarige staatsburger genaamd Mr. Tacker, werden door de politie van Pattaya gearresteerd wegens vermeende samenzwering om een ​​kindersekshandelring te exploiteren en minderjarigen te verleiden tot prostitutie, dit naast een aantal andere delicten.

Een politieonderzoek wees uit dat de twee naar verluidt een geheime uitgaansgelegenheid in Soi Buakhao in Pattaya runde om minderjarigen uit te buiten voor prostitutie. 

Deze arrestatie kwam tot stand nadat luitenant- generaal Surachate Hakparn, “Big Joke”, adjunct-commissaris van politie, tegenover de politie van Chonburi en Pattaya benadrukte om de mensenhandel in de provincie aan banden te leggen.

Naast de twee bovenstaande personen werden er óók twee andere buitenlandse verdachten, waaronder Mr. Michael, een 49-jarige Amerikaan, en Mr. Jane, een 55-jarige Duitser, opgepakt voor het naar verluidt inhuren van seksuele diensten van minderjarigen. De identiteit van alle vier de verdachten werd door de politie van Pattaya achtergehouden in afwachting van een onderzoek.

Luitenant-generaal Itthipol Ittisarnrronnachai, opperbevelhebber van politieregio 2, waarschuwde alle exploitanten van uitgaansgelegenheden om de vingers niet aan minderjarige personen te branden en personen onder de 20 jaar geen toegang tot hun etablissement te verlenen.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!