Inwoners van Pattaya moeten hun plas ophouden en klagen over vertraagde bouw van openbare toiletten op Bali Hai Pier

PATTAYA:- verschillende inwoners van Pattaya ergeren zich aan de vertraagde bouw van de openbare toiletten op de Bali Hai-pier, nadat deze naar verluidt lange tijd stil heeft gelegen.

Het project met een aardig budget van 3.88 miljoen baht gelanceerd om 32 toiletten te bouwen om mensen die naar Bali Hai Pier kwamen om veerdiensten te nemen, te vergemakkelijken, aldus lokale media. De bouw begon op 17 december 2020 en zou volgens het contract op 14 juni 2021 of binnen 180 dagen voltooid moeten zijn.

De bouwplaats is naar verluidt echter lange tijd verlaten en er zijn tot nu toe geen bouwvakkers gezien om het project te hervatten. De bouwplaats is bezaaid met puin en bouwgereedschap, wat de bewoners zorgen baarde over de transparantie en veiligheid van het project, aldus lokale media.

Volgens khun Pattana Boonsawad, voormalig loco-burgemeester van Pattaya, werd de bouw belemmerd door geografische belemmeringen en de Covid19 beperkingen die in 2021 bijna alle constructies maandenlang stillegden en sindsdien naar verluidt stil hebben gestaan. De relevante autoriteiten van Pattaya zeiden dat ze de zaak snel zouden onderzoeken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อสาร พัทยา จำกัด
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!