🎥 | Pro-wakeskater surft door de overstroomde straten van Bangkok

THAILAND:- Het overstroomde Bangkok werd een speeltuin voor de wereldberoemde pro-wakeskater en wakeboarder Daniel Grant, die gisteravond zijn vaardigheden liet zien in de verzonken straten buiten de universiteit van Bangkok.  

De in Bangkok geboren, 24-jarige half-Thaise watersportkampioen liet het vliegen door de overstromingen op zijn wakeskateboard eenvoudig lijken en hij landde zelfs kickflips in het enkeldiepe water.

Wakeskaten is als wakeboarden, waarbij je niet verbonden bent aan het board, waardoor het nog indrukwekkender wordt.

Gisteravond plaatste Daniel Grant deze video op zijn Instagram-account @danielgranttt met het bijschrift …

 “Week 1 september. Bangkok staat onder water!  #Wakeskatewoensdag in de straten!”

De Bangkokianen vonden het geweldig en prezen Daniel vanwege zijn “zieke”, “knoestige” en “epische” vaardigheden.  Sommige mensen maken zich zorgen over Daniëls veiligheid.

Een Facebook-gebruiker merkte op: “Dit moet je niet doen.  Het is erg gevaarlijk.”

Op een gegeven moment gaat Daniel er onderuit, dat moet absoluut pijn hebben gedaan om met zo’n snelheid het beton te raken.  Maar in tegenstelling tot de meeste Thais op de weg, draagt ​​Daniel een helm, dus hij neemt enkele voorzorgsmaatregelen.  Hij is ook een professional, dus als hij niemand anders pijn doet, wat houdt hem dan tegen?

Het waterpeil heeft op sommige plaatsen in Bangkok een meter bereikt, wat door de sterke stroming te gevaarlijk kan zijn voor watersporten.  Maar als Daniel wakker schaatst, moet het ondiep genoeg zijn zodat een auto hem kan voorttrekken.

Een andere netizen wees erop dat het overstromingswater nare ziektekiemen met zich meedraagt.  Maar het maakt Daniel niet uit, hij is al “ziek!”

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!