Burgemeester van Pattaya steunt verkoop van alcohol van 14:00 uur tot 17:00 uur in hotels en verlengt de wettelijke openingstijden tot 4 uur

PATTAYA:- De burgemeester van Pattaya stond open voor voorstellen van ondernemers om alcohol te verkopen van 14:00 uur tot 17:00 uur in hotels en om de wettelijke openingstijden te verlengen tot 4 uur om het gedrag van toeristen het hoofd te bieden.

De burgemeester van Pattaya, khun Poramase Ngampiches, reageerde op de exploitanten van Pattaya die onlangs een ontmoeting hadden met de Thaise minister van Toerisme en Sport, khun Phiphat Ratchakitprakarn, om voor te stellen hotels alcohol te laten verkopen van  14:00 uur tot 5 uur en de wettelijke openingstijden te verlengen tot 4 uur als reactie op de toeristen. gedrag.

De burgemeester zei: “Ik sta volledig achter de twee ideeën. Pattaya is een toeristische bestemming van wereldklasse. De meeste locaties zijn nu weer aan het werk en ze staan ​​te popelen om klanten te bedienen tot 4 uur ’s nachts. Ik ben bereid Pattaya de twee beleidslijnen te laten pionieren.

De eerste acht sandbox-provincies die zijn voorgesteld om het beleid van opening tot 4 uur te testen, zijn Bangkok (Khaosan Road), Phuket, Krabi, Phang Nga, Chonburi (Pattaya), Prachuap Khiri Khan (Hua Hin), Surat Thani (Samui) en Chiang Mai .

Aangezien beide tijden momenteel echter onder de wet zijn, moet de wet worden gewijzigd om het voorstel mogelijk te maken en sommige groepen, met name religieuze en anti-alcoholorganisaties, hebben zich verzet tegen elke versoepeling van de wetten.

Eind deze maand of begin volgende maand worden meer bijeenkomsten op nationaal niveau verwacht om het voorstel te bespreken.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand
Bron: TPN News

Eén gedachte over “Burgemeester van Pattaya steunt verkoop van alcohol van 14:00 uur tot 17:00 uur in hotels en verlengt de wettelijke openingstijden tot 4 uur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!