šŸŽ„ | Pattaya gaat dit jaar voor een groter en imposanterĀ vuurwerkfestival

PATTAYA:- Vice-burgemeester Thitiphan Petchtrakul nam voor het weekend deel aan een seminar om een ā€‹ā€‹strategisch marketingplan, public relations-strategie en ontwerpconcept voor het Pattaya International Fireworks Festival 2024 te ontwikkelen. Dit seminar markeert de tweede fase van het vlaggenschipinitiatief onder het MICE City-project.

Dr. Suratsa Thongmee, directeur van het Thailand Convention & Exhibition Bureau (TCEB), Oost-Thailand , schetste de doelstellingen van het project. Het doel is om het Pattaya International Fireworks Festival 2024 naar een internationaal niveau te tillen. Het project heeft tot doel de groei van lokale festivals te stimuleren en als economische en sociale katalysator te dienen en bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de stad.

Het festival, bekend als het evenementā€™s vlaggenschip van Pattayw heeft steun gekregen van het Thaise Internationaal evenementen bureau, het TIEFA. Deze organisatie is actief betrokken bij de planning en uitvoering van het evenement. 

Tijdens het seminar dat in het stadhuis werd gehouden, bespraken en wisselden ambtenaren en vertegenwoordigers van verschillende afdelingen en gerelateerde instanties ideeĆ«n uit om een ā€‹ā€‹strategisch raamwerk te formuleren. De focus lag op marketing, public relations en de ontwerpidentiteit van het Pattaya International Fireworks Festival.

Dit is het tweede seminar na de eerste sessie op 3 december vorig jaar waar praktische discussies en plannen werden geĆÆnitieerd. De gezamenlijke inspanningen zijn erop gericht een voorbeeldig evenement te creĆ«ren dat niet alleen het toerisme bevordert, maar ook aansluit bij Pattayaā€™s inzet voor ecologische duurzaamheid. 

De ambtenaren benadrukten de ontwikkeling van een hoogwaardige en duurzame stad, die geluk en een goede levenskwaliteit biedt voor zowel bewoners als bezoekers.

Olleke Bolleke in Pattaya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!