šŸŽ„ | Pattaya Beach is het op Ć©Ć©n na populairste strand ter wereld 

BANGKOK:- Pattaya Beach werd op TikTok uitgeroepen tot het op Ć©Ć©n na populairste strand ter wereld.  De populairste strandprijs gaat naar Bondi Beach in AustraliĆ«.

Het Britse luxe vakantiebedrijf Destination2 heeft op TikTok een lijst gemaakt met de populairste stranden ter wereld.  Het bedrijf voerde het onderzoek op TikTok uit door een specifieke hashtag te creĆ«ren voor de droomstranden over de hele wereld en het aantal weergaven bij te houden.

Pattaya Beach werd gerangschikt als het op Ć©Ć©n na populairste strand ter wereld met een aantal views van 128,5 miljoen.  De kampioen, Bondi Beach in AustraliĆ«, kreeg meer dan 445,8 miljoen views.

Pattaya Beach werd geprezen door wereldwijde TikTokers vanwege de verscheidenheid aan watersporten en activiteiten zoals parasailen, jetskiĆ«n en bananenboot.  Het drie kilometer lange strand biedt ook een enorme keuze aan restaurants, straatvoedselwinkels, souvenirwinkels en hotels.

De toeristenautoriteit van Thailand, het TAT raadde bezoekers die van een rustige sfeer houden ook aan om de noordkant van het strand te bezoeken, omdat de plek niet druk was en een grotere strandruimte bood om van te genieten.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Photosstock 
Content: Olleke Bolleke in Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!