Bangkok is helemaal klaar om dit weekend de K-popband Blackpink te zien optreden

BANGKOK:- Vele fans van de all-girl K-popband Blackpink waren te zien terwijl ze poseerden voor selfies buiten het Nationale Stadion van Bangkok, waar de band dit weekend zal optreden.

De Bangkok-etappe van de “Born Pink World Tour” wordt dit weekend vanaf 19:00 uur in het Suphachalasai National Stadium gehouden.

De organisatoren maakten gisteren bekend dat bezoekers van het concert verplicht een mondkapje moeten dragen.  Ze behouden zich ook het recht voor om toegang te weigeren aan iedereen met een lichaamstemperatuur hoger dan 37,5 graden Celsius en waarbij onderstreept werd dat het ticket wordt niet terugbetaald ingeval de lichaamstemperatuur hoger is.

 De Zuid-Koreaanse band bestaande uit Jisoo, Jennie, Rose en Thailand’s eigen Lalisa Lisa Manobal breekt records sinds het debuut in augustus 2016 met het album “Square One”.  

Nu aangeduid als de “grootste meidengroep ter wereld”, is Blackpink de best scorende vrouwelijke K-popband in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en in de Billboard 200, waar ze nummer 1 bereikten met hun tweede album “Born Pink”.  jaar.

Olleke Bolleke in Bangkok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!