🎥 | Passagiers op vlucht van Thai Smile Airways gaan na onenigheid met elkaar op de vuist

BANGKOK:- Verschillende passagiers aan boord van een Thai Smile Airways-vlucht van Bangkok naar Calcutta zijn deze week met elkaar op de vuist gegaan. Het incident vond plaats tijdens het taxiën toen de veiligheidsvoorschriften werden uitgelegd. Het is niet precies duidelijk wat de daadwerkelijke reden van de ruzie is. Mogelijk wilde een passagier zijn stoel niet rechtop zetten.

Op beelden is te zien dat de gemoederen tussen een aantal mannen steeds hoger beginnen op te lopen. Hoe harder ze schreeuwen, hoe meer mensen zich er mee gaan bemoeien. Op een gegeven moment wordt de eerste klap uitgedeeld, en slaat de paniek bij het cabinepersoneel toe. Zij proberen door middel van de intercom en bij het gevecht zelf, de rust weder te laten keren.

Ondertussen heeft één man het zwaar te verduren en krijgt hij meerdere klappen van verschillende medepassagiers.

Uiteindelijk heeft het cabinepersoneel naar verluidt iedereen weer rustig gekregen en kon de vlucht zonder verdere vertragingen haar weg vervolgen.

Thai Smile Airways zegt in een reactie aan NDTV dat ze het incident betreurt en dat het personeel steun heeft verleend heeft de personen die zijn getroffen.

We moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik.

Informatie en bron
Illustraties: Twitter
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Twitter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!