šŸŽ„ | Op een vervloekte weg in in het oosten van Thailand, zeilen binnen drie dagen negen autoā€™s van de weg

CHACHOENGSAO:- Schokkende CCTV-beelden laten zien dat in totaal negen automobilisten de controle over het stuur op exact dezelfde plaats op een snelweg in de provincie Chachoengsao, in het oosten van Thailand, verloren en dat allemaal in een tijdsbestek van drie dagen.

Bekijk de video hier:

https://www.facebook.com/sorrayuth9115/videos/781047879813315/

De beveiligingscamera’s bij een dealer van 2e hands auto’s aan Suwinthawong Road in het hoofddistrict legden vast dat de bestuurders van negen voertuigen de controle verloren, schijnbaar uit het niets, en van de weg raakten.  De meeste auto’s kwamen terecht in de moerassige sloot aan de kant van de snelweg.

Gisteren inspecteerde adjunct-directeur van het Chachoengsao Highway District Tossaporn Payurawong het gebied met hoofdinspecteur van Chachoengsao Police Station Pitoon Pattanachai om het “vervloekte” stuk weg te onderzoeken.

Ongeveer 300 meter voor de autodealer werden op de weg chemicaliĆ«n gevonden, vermoedelijk gelekt uit een vrachtwagen.  De “gele chemicaliĆ«n” maakten de weg glad waardoor voertuigen onverwacht de controle over het stuur verloren.  De chemicaliĆ«n pelden een deel van de wegmarkeringen weg, zeiden wegbeheerders.

Zodra de chemicaliĆ«n werden gevonden, plaatste het wegpersoneel rubberen kegels en lichten om auto’s te waarschuwen voorzichtig te rijden om te proberen meer ongelukken te voorkomen.

Gisteren hebben snelwegambtenaren de chemicaliĆ«n weggespoeld.  Ze zeiden dat ze werken aan het installeren van meer borden om het publiek te adviseren snelheid te verminderen en voorzichtig te rijden in de regen.

 De snelweg-politie zal vandaag het wegdek opnieuw inspecteren om ervoor te zorgen dat er voldoende grit op de weg ligt om te voorkomen dat voertuigen de controle verliezen.

Tot nu toe zijn er geen ongevallen meer ter plaatse gemeld.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: Facebook 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: The Thaiger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!