Gevilde krokodil op het strand van Chonburi aangetroffen

CHONBURI:- De dierenbescherming van deze oostelijke gelegen provincie onderzoekt een zaak van een krokodilkarkas dat gevild p een strand in de provincie Chonburi werd gevonden. De 1 meter lange krokodil werd op het strand van Pha Daeng in het district Sri Racha aangetroffen.

De arme krokodil was van zijn nek tot aan het puntje van zijn staart gevild.  Een anonieme dorpsbewoners die de krokodil vond, zei…

 “Wie het vilde, wilde het lichaam niet en gooide het in de zee.”  Hij voegde eraan toe dat de krokodil misschien al drie dagen eerder gedood was.

Eerder deze maand schoten en doodden enkele inwoners van de noordoostelijke provincie Khon Kaen op krokodillen om ze op te peuzelen.  Dit was nadat de krokodillen uit hun boerderijen waren ontsnapt als gevolg van overstromingen in de provincie.

Een bewoner nam een ​​krokodil mee naar huis en deelde het vlees met de buren.  Hij zei dat de krokodil ongeveer een meter lang was en hen ongeveer vier kilo vlees voorzag.

De tijd zal leren of er meer details naar boven komen over de krokodillenvilder van Chonburi 

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!