🎥  | Ondeugend babyolifantje trekt in Chiqng Mai het rokje van één foto model naar beneden 

CHIANG MAK:- Op beelden is te zien hoe een model poseert bij enkele olifanten, maar al snel wordt een babyolifant iets te enthousiast…en trekt het rokje van het model uit!

Het opvallende tafereel speelde zich onlangs af in het natuurreservaat van Chia Lai in de Thaise stad Chiang Mai. Het Amerikaanse model Megan Milan bezocht de plek voor een leuke fotoshoot. Dat liep goed tot de babyolifant wel héél speels werd en meermaals op haar rok ging staan waardoor die voor een groot stuk afzakte.

Gevaarlijk
Het filmpje werd inmiddels al meer dan 17 miljoen keer bekeken. De meesten vinden het erg grappig, al boezemde het bij sommigen toch ook wat angst in. «Ik lig strijk, maar ik zou in jouw plaats doodsbang zijn», «Dit is zo schattig!», en «Euhm, was hij niet zwaar? Wegen olifanten niet extreem veel? Ik weet dat het een baby is, maar toch…», wordt er gereageerd.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: YouTube 
Content: redactie
Bron: metrotime.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!