🎥 | Man laat zijn motor als oud vuil achter als deze op de Beach Road van Pattaya in brand gevlogen is 

PATTAYA;- Een Thaise man heeft zijn tweedehands motor waarop hij reed achtergelaten nadat deze plotseling in brand vloog. Het ongeval vond afgelopen zaterdagmorgen in de vroege uurtjes op de Beach Road plaats.

Een groep lokale omstanders probeerde met een brandblusser het vuur van de Yamaha Steed 400-motor te blussen. De brand alarmeerde voetgangers, maar gelukkig raakte niemand gewond. Na een tijdje blussen was het  vuur gedoofd.

De motorfiets was van een 50-jarige Thaise man, khu  Panya Prommanoj. Hij zei tegen “Snelle Jelle” onze razende reporter  dat hij ongeveer een maand geleden zijn fiets van de vorige eigenaar had gekocht voor 50,000 baht. De verkoper verzekerde hem dat de fiets in perfecte staat was totdat zijn aankoop plotseling in brand vloog, zo vertelde khun Panya.

Wees vriendelijk en reageer beleefd op het artikel wat Olleke Bolleke voor u in de media gelezen heeft, wij moedigen toevoeging van uw reactie op deze content aan, maar kijken wel naar taalgebruik. Mocht u een foutje menen te zien of heeft u een tip!, mail uw nieuwsbeer even, hij zal u dankbaar zijn.

Informatie en bron
Illustraties: TPN News 
Content: Olleke Bolleke in Oost-Thailand 
Bron: TPN News

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leave the field below empty!